Ο

οργανισμός μας

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ex-elixis δημιουργήθηκε το 2020, αφουγκραζόμενος τις αυξανόμενες εκπαιδευτικές ανάγκες της σύγχρονης πραγματικότητας. Σκοπός μας είναι να εδραιωθεί η αποκλειστικά διαδικτυακή εκπαίδευση ως μια εφάμιλλη, αν όχι πιο εξελιγμένη μέθοδος διδασκαλίας σε σχέση με την παραδοσιακή ''δια ζώσης'' μέθοδο διδασκαλίας.

Για να το πετύχουμε αυτό προσπαθούμε να παρέχουμε μια ξεχωριστή εμπειρία εκπαίδευσης στους μαθητές μας, χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία που μας παρέχει η τεχνολογία, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία με την διδακτική εμπειρία του προσωπικού μας, με απόλυτη προτεραιότητα μας να επιτύχουμε μαζί σας τους στόχους σας, οδηγώντας σας σε εγγυημένα αποτελέσματα.

Ο τρόπος

που γίνεται το μάθημα:

Η μέθοδος διδασκαλίας που ακολουθείται στον οργανισμό ex-elixis αποτελεί ένα συνδυασμό της σύγχρονης και ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Μέσω των δυνατοτήτων που παρέχονται από τη χρήση μιας καινοτόμου πλατφόρμας e-learning , ο μαθητής έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί από τον προσωπικό του λογαριασμό στο διαδικτυακό περιβάλλον από όπου μπορεί να έχει πρόσβαση στο προγραμματισμένο του μάθημα σε πραγματικό χρόνο. Στη διαδικτυακή μας τάξη το μάθημα γίνεται μέσω τηλεδιάσκεψης, με παράλληλη χρήση ηλεκτρονικού πίνακα, καθώς και πλήθους παρουσιάσεων, βίντεο ή άλλου υλικού που αναρτάται είτε κατά τη διάρκεια του μαθήματος από τον ίδιο τον καθηγητή είτε μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης ούτως ώστε να μελετηθεί στο χρόνο κατά τον οποίο ο μαθητής θα ασχοληθεί με τις υποχρεώσεις που θα αναλάβει για το σπίτι.

Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνηση ή πληροφορία σχετικά με το μάθημα ο μαθητής έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί μέσω της πλατφόρμας με τον καθηγητή/τρια του ανά πάσα στιγμή, εξασφαλίζοντας έτσι την άμεση επίλυση αποριών.

Οι

συνεργάτες μας:

Κοψαχείλης Αναστάσιος

Καθηγητής αγγλικής γλώσσας

Διεθυντής σπουδών και υπεύθυνος προγράμματος σπουδών αγγλικής γλώσσας

Ο Τάσος Κοψαχείλης είναι απόφοιτος του τμήματος ελληνικής φιλολογίας του αριστοτέλειου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος τίτλου μεταπτυχιακών σπουδών στη δημόσια διοίκηση. Κάτοχος των πτυχίων certificate of proficiency in English των πανεπιστήμιων Michigan και Cambridge, με άδεια διδασκαλίας από το 2012, οπότε και ξεκίνησε να διδάσκει αγγλικά σε κέντρα ξένων γλωσσών.

Τζήκα Άννα

Καθηγήτρια γερμανικής γλώσσας

Υπεύθυνη προγράμματος σπουδών γερμανικής γλώσσας

Η Άννα Τζήκα είναι απόφοιτος της γερμανικής σχολής Θεσσαλονίκης (γυμνάσιο και λύκειο), με σπουδές στο τμήμα γερμανικής γλώσσας και φιλολογίας του ΑΠΘ, μεταπτυχιακό στη γλωσσολογία και διδακτική της γερμανικής ως ξένης γλώσσας (ΑΠΘ και ως υπότροφος στο πανεπιστήμιο Χούμπολντ του Βερολίνου). Είναι πιστοποιημένη στον τομέα της κοινωνιογλωσσολογίας από τα πανεπιστήμια της Δρέσδης, της Χαϊδελβέργης και του Βερολίνου.

Βένια Σαμιώτη

Καθηγήτρια ιταλικής γλώσσας

Υπεύθυνη προγράμματος σπουδών ιταλικής γλώσσας

Η Βένια Σαμιώτη είναι καθηγήτρια Ιταλικής γλώσσας και πτυχιούχος του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αναλαμβάνει την προετοιμασία για τις εξετάσεις όλων των επιπέδων και εξειδικεύεται στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Τέλος, ασχολείται και με τη μετάφραση από και προς ιταλικά.

Γκανάλα Ειρήνη Μαρία

Καθηγήτρια γερμανικής γλώσσας

Η Γκανάλα Ειρήνη Μαρία είναι απόφοιτος του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.Έχει ζήσει στην Γερμανία για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και έχει φοιτήσει σε γερμανικό σχολείο στην Γερμανία. Ασχολείται με την διδασκαλία των Γερμανικών, όπως και των Ελληνικών. Είναι πιστοποιημένη απο το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για την Διδασκαλία της Ελληνικής ως ξένης γλώσσας. Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια Γερμανικών σε κέντρα ξένων γλωσσών προετοιμάζοντας τους μαθητές για τις εξετάσεις και σε Ι.Ε.Κ. διδάσκοντας την ειδική ορολογία της γλώσσας στους τομείς του τουρισμού και της νοσηλευτικής.

Κούτσικου Βέρα

Καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας

Η Κουτσίκου Βέρα είναι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με διδακτική εμπειρία σε όλες τις βαθμίδες (πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση) από το 2012. Κάτοχος πιστοποίησης Tefl του York College της Ιρλανδίας, εξειδικεύεται στην διδασκαλία της Αγγλικής από απόσταση, σε Ελλάδα και εξωτερικό,από το 2017.

Παπαγιαννίδου Μαρία

Καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας

Η Μαρία Παπαγιαννίδου είναι απόφοιτος του τμήματος Νοσηλευτικής του Αλεξάνδρειου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Κάτοχος του πτυχίου Certificate of Proficiency in English των πανεπιστημίων Michigan και Cambridge καθώς επίσης και κάτοχος του πτυχίου TKT (Teaching Knowledge Test) -Cambridge Assessment. Ασχολείται ενεργά με την διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας, τη μετάφραση και τον έλεγχο κειμένων από το 2010.

Παπαγιαννίδου Νάσια

Καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας

Η Νάσια Παπαγιαννίδου είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Κάτοχος του πτυχίου Certificate of Proficiency in English των πανεπιστημίων Michigan και Cambridge. Ασχολείται ενεργά με τη διδασκαλία αγγλικής γλώσσας, καθώς και με μεταφραστικές υπηρεσίες από το 2016.