Ο

οργανισμός μας

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ex-elixis δημιουργήθηκε το 2020, αφουγκραζόμενος τις αυξανόμενες εκπαιδευτικές ανάγκες της σύγχρονης πραγματικότητας. Σκοπός μας είναι να εδραιωθεί η αποκλειστικά διαδικτυακή εκπαίδευση ως μια εφάμιλλη, αν όχι πιο εξελιγμένη μέθοδος διδασκαλίας σε σχέση με την παραδοσιακή ''δια ζώσης'' μέθοδο διδασκαλίας.

Για να το πετύχουμε αυτό προσπαθούμε να παρέχουμε μια ξεχωριστή εμπειρία εκπαίδευσης στους μαθητές μας, χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία που μας παρέχει η τεχνολογία, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία με την διδακτική εμπειρία του προσωπικού μας, με απόλυτη προτεραιότητα μας να επιτύχουμε μαζί σας τους στόχους σας, οδηγώντας σας σε εγγυημένα αποτελέσματα.

Ο τρόπος

που γίνεται το μάθημα:

Η μέθοδος διδασκαλίας που ακολουθείται στον οργανισμό ex-elixis αποτελεί ένα συνδυασμό της σύγχρονης και ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Μέσω των δυνατοτήτων που παρέχονται από τη χρήση μιας καινοτόμου πλατφόρμας e-learning , ο μαθητής έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί από τον προσωπικό του λογαριασμό στο διαδικτυακό περιβάλλον από όπου μπορεί να έχει πρόσβαση στο προγραμματισμένο του μάθημα σε πραγματικό χρόνο. Στη διαδικτυακή μας τάξη το μάθημα γίνεται μέσω τηλεδιάσκεψης, με παράλληλη χρήση ηλεκτρονικού πίνακα, καθώς και πλήθους παρουσιάσεων, βίντεο ή άλλου υλικού που αναρτάται είτε κατά τη διάρκεια του μαθήματος από τον ίδιο τον καθηγητή είτε μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης ούτως ώστε να μελετηθεί στο χρόνο κατά τον οποίο ο μαθητής θα ασχοληθεί με τις υποχρεώσεις που θα αναλάβει για το σπίτι.

Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνηση ή πληροφορία σχετικά με το μάθημα ο μαθητής έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί μέσω της πλατφόρμας με τον καθηγητή/τρια του ανά πάσα στιγμή, εξασφαλίζοντας έτσι την άμεση επίλυση αποριών.

Οι

συνεργάτες μας:

Κοψαχείλης Αναστάσιος

Καθηγητής αγγλικής γλώσσας

Διεθυντής σπουδών και υπεύθυνος προγράμματος σπουδών αγγλικής γλώσσας

Ο Τάσος είναι απόφοιτος του τμήματος ελληνικής φιλολογίας του αριστοτέλειου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος τίτλου μεταπτυχιακών σπουδών στη δημόσια διοίκηση. Κάτοχος των πτυχίων certificate of proficiency in English των πανεπιστήμιων Michigan και Cambridge, με άδεια διδασκαλίας από το 2012, οπότε και ξεκίνησε να διδάσκει αγγλικά σε κέντρα ξένων γλωσσών.

Τζήκα Άννα

Καθηγήτρια γερμανικής γλώσσας

Υπεύθυνη προγράμματος σπουδών γερμανικής γλώσσας

Η Άννα είναι απόφοιτος της γερμανικής σχολής Θεσσαλονίκης (γυμνάσιο και λύκειο), με σπουδές στο τμήμα γερμανικής γλώσσας και φιλολογίας του ΑΠΘ, μεταπτυχιακό στη γλωσσολογία και διδακτική της γερμανικής ως ξένης γλώσσας (ΑΠΘ και ως υπότροφος στο πανεπιστήμιο Χούμπολντ του Βερολίνου). Είναι πιστοποιημένη στον τομέα της κοινωνιογλωσσολογίας από τα πανεπιστήμια της Δρέσδης, της Χαϊδελβέργης και του Βερολίνου.

Λισγάρα Ηλιάννα

Καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας

Υπεύθυνη προγράμματος σπουδών γαλλικής γλώσσας

Η Ηλιάνα είναι απόφοιτος του τμήματος γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί σε κέντρα ξένων γλωσσών για παιδιά και ενηλίκους προετοιμάζοντας μαθητές για τις εξετάσεις σε όλα τα επίπεδα, ενώ από το 2017 διατηρεί το δικό της κέντρο ξένων γλωσσών στα Ιωάννινα.

Βένια Σαμιώτη

Καθηγήτρια ιταλικής γλώσσας

Υπεύθυνη προγράμματος σπουδών ιταλικής γλώσσας

Η Βένια είναι καθηγήτρια Ιταλικής γλώσσας και πτυχιούχος του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αναλαμβάνει την προετοιμασία για τις εξετάσεις όλων των επιπέδων και εξειδικεύεται στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Τέλος, ασχολείται και με τη μετάφραση από και προς ιταλικά.

Γκανάλα Ειρήνη Μαρία

Καθηγήτρια γερμανικής γλώσσας

Η Μαριαρένα είναι απόφοιτος του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.Έχει ζήσει στην Γερμανία για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και έχει φοιτήσει σε γερμανικό σχολείο στην Γερμανία. Ασχολείται με την διδασκαλία των Γερμανικών, όπως και των Ελληνικών. Είναι πιστοποιημένη απο το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για την Διδασκαλία της Ελληνικής ως ξένης γλώσσας. Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια Γερμανικών σε κέντρα ξένων γλωσσών προετοιμάζοντας τους μαθητές για τις εξετάσεις και σε Ι.Ε.Κ. διδάσκοντας την ειδική ορολογία της γλώσσας στους τομείς του τουρισμού και της νοσηλευτικής.

Κούτσικου Βέρα

Καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας

Η Βέρα είναι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με διδακτική εμπειρία σε όλες τις βαθμίδες (πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση) από το 2012. Κάτοχος πιστοποίησης Tefl του York College της Ιρλανδίας, εξειδικεύεται στην διδασκαλία της Αγγλικής από απόσταση, σε Ελλάδα και εξωτερικό,από το 2017.

Παπαγιαννίδου Νάσια

Καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας

Η Νάσια είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Κάτοχος του πτυχίου Certificate of Proficiency in English των πανεπιστημίων Michigan και Cambridge. Ασχολείται ενεργά με τη διδασκαλία αγγλικής γλώσσας, καθώς και με μεταφραστικές υπηρεσίες από το 2016.

Κληματσίδα Κανέλλα

Καθηγήτρια τουρκικής γλώσσας

Υπεύθυνη προγραμμάτων σπουδών τουρκικής γλώσσας

Η Κανέλλα είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας & Εθνολογίας στην Κομοτηνή, ενώ στη συνέχεια σπούδασε Τουρκική Φιλολογία στην Κωνσταντινούπολη, από όπου επέστρεψε και έκτοτε εργάζεται ως καθηγήτρια τουρκικής γλώσσας. Αγαπά την τουρκική γλώσσα και την τουρκική κουλτούρα. Χαίροται να μεταφέρει και να μοιράζοται με τους μαθητές τις γνώσεις αυτές, ώστε το ταξίδι στη γλώσσα να είναι ευχάριστο και εποικοδομητικό, ανεξαρτήτως του στόχου που θέτει ο καθένας.

Γαβρήλλου Έφη

Καθηγήτρια τουρκικής γλώσσας

Υπεύθυνη προγραμμάτων σπουδών τουρκικής γλώσσας

Η Έφη ζει στη Θεσσαλονίκη, η οποία είναι μια πόλη που αγαπά ιδιαίτερα. Της αρέσει να ταξιδεύει στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ παράλληλα ασχολείται και με το θέατρο και τη γυμναστική. Από το έτος 2006 διδάσκει την Τουρκική γλώσσα. Η ενασχόλησή της με τα τουρκικά ξεκίνησε με αφορμή την αγάπη της για την τούρκικη μουσική και λογοτεχνία και στη συνέχεια τη γνώρισε στη βάση της, μαθαίνοντας την κουλτούρα κατά την παραμονή της στην Τουρκία και τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης.